lundi 30 juin 2014

samma skärm

Tja, ja, också trodde jag att det var galet, och en annan sarkasm min vän - ja, mycket desperata hemmafruar. Men det tog två månader efter dess uppenbarelse, och jag satte mig vid boken - att göra det samma skärm. På kvällen var de tryckta arken som redan hänger på kylskåpet, och ett par dagar barnen försökte göra anspråk på det faktum att jag gjorde är inte vad de förväntade. Vad det än var, menyn till kylskåpet inte längre hänger sig, men jag fortsätter att följa den. År som.

Jag säger inte att ett sådant system som passar alla. Det finns människor som upplever en bildruta som en inskränkning av friheten. Liksom, i menyerna är biff, och jag vill ha sushi. Om du är från kategorierna så då du inte kan läsa. Jag skriver för dem som är matlagning middag är inte uppfattas som en virtuos konst, utan som en nödvändig rutin. Detta är dock inte betyder att vi inte tycker om att laga mat. Väldigt mycket! Men tidsfristen gör alltid oss att ändra vår kultur. Jag är redo att vara värd för en lång i köket, men inte på en vardag när det är nödvändigt för att förbereda en måltid med 5-6 för att du kommer i fem jobb, och 7 till barnet utbildningen.

Till att börja förstå, vad gör det?

Först - budgeterar för mat. Förutom menyn i ett ark finns det flera diagram, som anger hur mycket mat som du måste köpa för framtiden, och vad vi köper dagen innan. Tyvärr, från inköp av produkter för månaden fram tills jag var tvungen att ge, men snart jag kommer tillbaka till detta.

Den andra - och viktigaste. Tidigare tänkte jag på vad jag ska laga till middag, tog längre tid än själva tillagningen. Denna deprimerad om reglerkraft för en vecka kan inte tala (samma siffra som garnering i en vecka kan vara tre gånger, och den andra - aldrig), och bara lidit mina cialis apoteket hjärtat nerver! Men nu är mitt liv har upphört att vara kaos, eller snarare, nu kan jag kontrollera det. Jag försök inte med det faktum att samma köpa i snabbköpet, och inte lider över att kylt kött över - I avfrostningar som köpt tidigare på morgonen, eftersom jag vet att familjen kommer att ha till middag.

Supportrar uppmanas att börja planera med det för ett par veckor minutiöst spela in det vi förbereder. Det är nödvändigt att veta ungefär hur många rätter som kommer att ingå i vår meny. Men för mig verkade det rutin och tråkigt. Så jag gick åt andra hållet. Jag började att alternera middagar på vardagar. Till exempel, på tisdag har jag ris eller bovete. Men inte precis som gröt, och som en integrerad skål ris kungligt i mjölk, ris, bovete hantverkare eller bovete lever. Nu vet jag att på måndag jag laga pasta (om hur många nya recept med pasta som jag nu vet!), Och på fredag ​​har jag lite tårta eller pizza.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.